Tábor program (röviden)

Július 26-án érdemes lesz Bodajkra menni, mert érdekes, izgalmas programok, jó hangulat és közösség várják a szentgellérteseket.

Szerdán délben közös ebéddel kezdődik a tábor. Ajánlott ezért 11-ig megérkezni, hogy a szállását mindenki kényelmesen el tudja foglalni. Ebéd és az ismerkedés után szentmise, majd Csókay András előadásán vehetnek részt a táborozók. A gyerekeket és a legkisebbeket ezen a napon csakúgy, mint az ezt követőkön is, külön programok várják. A napot énekes tábortűz zárja majd.

A további napokon is korosztályonként izgalmas programok, a felnőtteknek érdekes előadások (Balczó András, Wilde György), kiscsoportos kreatív feladatok teszik emlékezetessé az együtt töltött időt. Az aktív pihenésre, testi feltöltődésre is bőven lesz lehetőség. Pénteken a páratlan szépségű Gaja-völgybe kirándul a csapat, ezen kívül lesz sok-sok játék, sport- és cserkészdélután, táncház, közös filmnézés. Mindenki megtalálja a szívének kedves programot.

Minden nap zsolozsmával és reggeli tornával indul majd, lehetőség lesz egésznapos szentségimádásra is, és aki gyónni szeretne, az azt is megteheti.

A 7-18 éves korosztály hittanos altáboron vesz részt, ami hétfőn (24-én) indul. A gyerekek és a kísérők vonattal indulnak Székesfehérvárra, majd innen tovább Bodajkra. Néhány izgalmas program ízelítőül: városi akadályverseny, strand, kovács-program, kirándulás. Azok a gyerekek, akik szülőkkel érkeznek szerdán, ebbe a táborba kapcsolódnak majd be.

A kisebb gyerekek szüleire is gondoltak a szervezők, így az anyukák, apukák is részt tudnak venni a felnőtteknek szóló programokon, mert a legkisebbekkel megbízható, képzett gyerekvigyázók fognak foglalkozni. Az ebéd utáni időszakokban pedig olyan programok lesznek, amikor a kicsik aludni, a nagyobbak pihenni tudnak.

Korlátozott számban vannak még üres helyek. Jelentkezni a hirdetőasztalon elhelyezett jelentkezési lapon lehet.

A tervezett teljes program itt érhető el.

Pulai Zsolt

Vélemény, hozzászólás?