Az ünnepi hét eseményei

Csütörtökön 11-kor az Őrmezői (piros) iskola udvarán, a Szent Gellért tiszteletére felállított kopjafánál megemlékező ünnepséget tartunk.

Pénteken 19.00 az Ars Sacra fesztivál keretében hálaadó barokk koncert lesz templomunkban. Km.: Tarnai Katalin ének, és a Musica Florens kamarazenekar. Részletesebb program itt.

Plébániánk védőszentjének ünnepe, szeptember 24-e (vasárnap), templomunk búcsúnapja. Az esperesi kerület papjait szombat estére, 23-án este ¼ 8-kor várjuk együtt ünneplésre, koncelebrálásra. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket is.

Az ünnepi szentmisét 24-én, vasárnap, 11-kor tartjuk. A szentmisét dr. Erdő Péter bíboros, prímás, érsek úr mutatja be. A szentmisén közreműködik a Carmine Celebrat énekegyüttes.  A szentmise után az udvaron agapét tartunk. Szeretettel várjuk kedves Testvéreinket. Kérem a hölgyeket, hogy erre a napra egy-egy tál süteménnyel ajándékozzák meg a közösséget.

A hónap utolsó vasárnapján 18.00-kor ifjúsági mise, gitáros dalokkal.

Ezen a napon (24-én) az esti (ifjúsági) szentmise után 19-kor az Ars Nova Sacra és a Concerto kamarazenekar koncertje lesz. Műsoron: Bach: Magnificat és Mozart: c-moll mise. Vezényel: Cser Miklós karnagy.

Vélemény, hozzászólás?