Belépés
FõoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés
Miserend
Templomunk
Plébánia iroda
Közösségeink
Hitoktatás
Alapítványunk
Eseménynaptár
Urnatemető
Képgaléria

Szeretettel várjuk közösségi alkalmainkra!

Jövő vasárnap a 9 órai misét követően tartjuk úrnapi körmenetünket.Így a két délelőtti szentmise közössége egyszerre vehet részt a körmeneten. Kérem azokat a Testvéreket, akik az elmúlt években elkészítették az úrnapi oltárokat, hogy ezt az idén is tegyék meg. A kislányokat kérem, hogy az Oltárszentség előtt haladva virágszirmokat szórjanak.

Jövő vasárnap az esti szentmise ifjúsági mise lesz, gitáros dalokkal. A misét követően: „Imádság gyermekeinkért” mottóval zenés meditáció lesz.

Húsvéti szentáldozás: Az Egyházi Törvénykönyv előírása szerint minden megkeresztelt hívő köteles évente legalább egyszer – lehetőleg húsvéti időben, hamvazószerda és Szentháromság vasárnapja között – szentáldozáshoz járulni.

A Te Deum templomunkban június 5-én a 9 órai szentmisében lesz. Ekkor adunk hálát Istenek az elmúlt tanév ajándékaiért.

Pénteken 19.00-kor filmklub. Én a mennyországot választom c. színes, feliratos, olasz életrajzi dráma. Szeretettel várunk!

Szombaton kerékpáros kirándulást szervezünk a Csepel szigetre. Indulás: 8.30-kor a templom elől. A célállomáson bográcsos meleg ebéd készül. Visszaérkezés: 17.00 körül. A távolság kb. 45 km, a csoporthoz igazodó tempóban - kis gyermekeket (6 éves kortól) is várunk! Bukósisakot hozzatok!
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Kedvencekhez 574 - Hivatások

Kedvencekhez 516 - Pápai üzenet

developed by Centrumnet Systems