Közösségi vásárlás

Plébániánk 2017 nyarán csatlakozott a VeddEgyütt programhoz. Ennek köszönhetően közvetlenül a termelőtől lehet jó minőségű, hazai árut (zöldséget, gyümölcsöt, tojást, tésztát és más élelmiszert vásárolni). A rendszeres vásárok helyszíne a templom előtti parkoló, az aktuális Élő Tisza zöldség, gyümölcs kínálat meghirdetése kedd  reggeltől lesz elérhető, és szerda este 22 óráig lehet rendelni. Bővült a kínálat is, hogy lehetőleg minden termék, amire szüksége van a családnak, megrendelhető legyen. Az átvétel szombat 10:30-11:30. A vásárok meghirdetéséről minden esetben e-mailes értesítő kapnak a regisztrált felhasználók.

Meghirdetés: kedd délelőtt

Rendelés leadás: szerda 22:00

Átvétel: szombat 10:30-11:30

A vásárok csak előrendeléses alapon működiknek, a helyszínen NEM lehet vásárolni. Megrendezésükre pedig csak akkor kerül sor, ha a rendelések összértéke termelőnként eléri a minimális értéket. Ez már akkora rendelési mennyiség, amiért a termelőknek megéri helybe hozniuk a termékeiket. Cserébe viszont a nagyon kedvező áron kínálják a portékáikat, és nem számítanak fel kiszállítási költséget.

Köszönjük, hogy gondoltak ránk. A mi 10 kg barackunk már a lábasban fő. (Péter és Marica)

A vásárokról e-mailben küldenek értesítőt, és a rendelést is az interneten lehet leadni a regisztrált felhasználóknak. Minden elfogadott és teljesíthető rendelésről a rendelési időszak lezárulta után visszaigazolást küldenek.

Regisztráció

Aktuális heti vásár