Miserend

Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye rendelkezései értelmében, a járványhelyzet miatt templomunkban szünetelnek a nyilvános szentmisék és egyéb szertartások.

 *

AKTUÁLIS LITURGIKUS REND:

Húsvétvasárnap délelőtt fél 9 és fél 11 között szentmisén kívüli áldoztatást tartunk szabadtéren, a templom főbejárata előtt. Azért, hog az esetleges tömeget elkerüljük, kérjük, hogy mindenki előre jelentkezzen a plébániai irodán vagy itt: JELENTKEZÉS ÁLDOZÁSRA 

A járványhelyzet nehéz heteiben a Magyar Kurír és Új Ember szerkesztősége szeretne az olvasóknak, barátoknak segíteni, ezért az Adoremus kiadványuk áprilisi számát ingyenesen elérhetővé és letölthetővé tették az Új Ember honlapján. Remélik, ezzel könnyebbé válik mindenkinek, hogy egyénileg és családilag – akár otthonában – még áhítatosabb lélekkel tudjon bekapcsolódni az Egyház liturgiájába, imájába, továbbá az online miseközvetítésekbe nagyhéten és a húsvéti időben. (Ezzel párhuzamosan továbbra is kiadják és terjesztik nyomtatott formában is az Adoremust, azaz a rendelkezés nem szünteti meg az eddigi előfizetéseket, terjesztési módokat.)
Az áprilisi Adoremus itt érhető el és tölthető le: https://ujember.hu/…/2021/04/Adoremus_aprilis_ue.pdf

Temetőnk és templomunk szentségi kápolnája továbbra is nyitva van és látogatható minden nap reggel 8 órától este 6 óráig.
(A szentségi kápolna az altemplomi bejárat felől közelíthető meg.)