NEK Hírek

1. Aki teheti, vegyen ki szabadságot a szeptember 13-20. közötti napokra, és jöjjön el.

2. Már lehet, sőt jó mihamarabb regisztrálni az iec2020.hu-n.

3. Kérjük a híveket, hogy látogassanak el a https://www.iec2020.hu/hu oldalra és tájékozódjanak az eseményről.

4. A programról kis videó is készült a Forrásponton. Az alapvető információk elhangzanak rajta. Ezt is adjátok tovább, legyetek szívesek:

5. Várjuk az önkéntesek jelentkezését is mihamarabb itt: https://www.iec2020.hu/hu/onkentesseg . Ha felmerül kérdés, azt itt tehetitek fel: onkentes@iec2020.hu

6. Kérjük a híveket, hogy iratkozzanak fel hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjanak: https://www.iec2020.hu/hu/hirlevel

7. Az idén az elsőáldozás a NEK szervezésében szeptember 13-án du. 4 órakor a Puskás Ferenc stadionban lesz. Az elsőáldozók és hozzátartozóik regisztrációját Bakos Zsolt káplán atya végzi.

Szállás kérés az Eucharisztikus Kongresszus idejére

Szeptember 13. és 20. között zajló Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra a Kárpát-medencéből és világ minden tájáról várunk zarándokokat, hogy együtt ünnepeljük az Oltáriszentségben velünk élő Krisztust, és hogy tanúságot tegyünk a világ felé Isten szeretetéről. „Hospis venit, Christus venit”, azaz, „ha vendég jön, Krisztus jön” – tartja a mondás. Sokak számára akkor válik lehetségessé a részvétel, ha tudunk nekik szállást biztosítani. Ezért arra kérjük a kedves híveket, hogy legyenek vendéglátóik a Kongresszusra érkezőknek az egész hétre, vagy csak néhány napra, különös tekintettel a szept. 18-20-i hétvégére, amikorra a legtöbb résztvevő várható. Bővebb információt a szállásadásról ezen a címen találhatunk.